Storbyferie, adventure-tur og skitur

Når du går på Silkeborg Efterskole, oplever du ikke bare kammerater og nærvær her på skolen. Vi tager også ud af landet. Efterskolerejser er med til at styrke sammenholdet endnu mere og give dig og dine kammerater et efterskoleophold, I aldrig glemmer. Når du bliver så glad for kammeraterne, at du ikke har lyst til at tage hjem i efterårs- og vinterferien, kan du mod et tillæg tage med til Berlin i uge 42 og til Østrig på skitur i uge 7. Vi rejser alle sammen en uge til Tjekkiet i slutningen af skoleåret.

Tjekkiet – en del af skolepengene

I foråret (maj) arrangerer vi, sammen med Unitas Rejser, en efterskole rejse til Tjekkiet for hele skolen. Dette er en efterskole rejse spækket med action samt sjov og udfordrende motion. Prøv fx at

• løbe i bjergene og nyde den smukke natur
  • rappelle ned ad klippesider
  • klatre på sjove, udfordrende baner i naturen
  • køre en mountainbike tur i den kuperede skov
  • køre en bobslædetur

Kort sagt, får du fyldt hele spektret af aktive udfordringer og sjov med dine kammerater fra efterskolen med denne rejse.

Berlin – tilbudstur

I efterårsferien kan du vælge at rejse med til Berlin, en af Europas kulturelle perler og moderne hovedstæder med historiske såvel som helt nye bygninger. Du kan komme til at opleve:

• Fernsehturm
  • Parkour midt i Berlin
  • Et stasifængsel med en utrolig historie
  • Det olympiske stadion
  • Brandenburger Tor
  • Det charmerende café- og butiksliv
  • En basket kamp i det O2 arena midt i Berlin

Skitur til Østrig – tilbudstur

Som elev på Silkeborg Efterskole kan du komme på efterskole rejse til Østrig, når vi arrangerer vores årlige skitur i uge 7. Med alle de tilmeldte elever til turen drager vi ned til sne og sol på de østrigske løjper. Om dagen står vi på ski eller evt. snowboard og spiser frokost sammen – i solen forhåbentlig. Om aftnerne har vi spilaftener, laver fælles underholdning og konkurrencer eller måske bare slappe af og hyggesnakke.

Du kan selvfølgelig også tage en tur på en længere kælkebakke, som området byder på!