Efterskolernes Aften 2019

Nu har du igen mulighed for at se vores efterskole indefra. Den 9. Januar 2019 åbner vi dørene op og afholder Efterskolernes Aften fra kl. 18-21.

Efterskolernes Aften er et arrangement for dig og din familie. Det er en mulighed, for at møde nuværende og kommende elever. Du kan få sat ansigt på de lærere og mennesker, der er omkring vores efterskole. Kom forbi til en aften, der byder på indsigt i vores efterskoleliv. Et efterskoleliv der er kendetegnet ved kammeratskab, fordybelse i din sport, samt personlig- og faglig udvikling. Med et år på Silkeborg Efterskole vil du opleve at blive mere selvstændig. Du lærer at stå på egne ben, hvilket ruster dig til din videre færd i livet. Har du ikke mulighed for at komme forbi på efterskolernes aften, kan du altid booke en rundvisning.

Book en rundvisning

På Efterskolernes aften kan du hilse på lærere og elever

Rundvisning og samtale

Efter velkomst er der rundvisning med nuværende elever. Her er der mulighed for at høre, hvad efterskoleopholdet har betydet for dem, og hvad der har gjort, at de lige netop har valgt Silkeborg Efterskole. Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med lærere og skoleleder. Du har dermed rig mulighed for at stille uddybende spørgsmål omkring din situation, og hvordan det kan stemme overens med et liv på Silkeborg Efterskole.

Hvem får noget ud af at besøge os på Efterskolernes Aften?

Det gør forældre og kommende elever. I kan på nærmeste hold se, hvad der sker på en moderne og aktiv efterskole. På Efterskolernes Aften har I mulighed for at tale med lærerne på skolen. I kan selvfølgelig også snakke med de nuværende elever, og høre hvilke oplevelser de har haft på skolen.

Et fællestræk for alle vores elever er, at de er vilde med sport, motion og fitness. På Efterskolernes Aften kan I derfor danne jer et godt billede af, hvordan et typisk skema ville kunne se ud for en ønsket sportslinje.

Vi er mere end blot en efterskole

Blandt nogle af vores værdier er nærvær, fællesskab og rummelighed. Vi gør meget ud af at skabe nogle dynamiske og sociale rammer omkring dit efterskoleophold. Derfor vil du også opleve – udover faglig undervisning – at hverdagen også byder på anderledes og spændende udfordringer, som:

• Hockey-turneringer
  • Quizzer
  • FIFA-turneringer
  • Kreative aftener
  • Bordtennisturneringer
  • En tur i svømmehallen
  • Aktivitet i hallen
  • Massage
  • Filmaftener
  • Vinterbadning
  • .. Og meget mere

Kom og besøg os på efterskolernes aften

Lyder det som noget for dig, og er du interesseret i at høre nærmere om Silkeborg Efterskole, så er du meget velkommen til at komme forbi Efterskolernes Aften 9. januar 2019. Dørene vil være åbne fra 18-21.

Tag dine søskende og forældre under armen og lær mere om, hvad der gør et efterskoleophold så fantastisk.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål

Er du i tvivl om Efterskolernes Aften er relevant for dig? Giv os et kald på 8682 0399. Vi sidder klar, til at svare på dine spørgsmål.

Skriv til os
Besøg Silkeborg Efterskole på Efterskolernes Aften
Du får rig mulighed for at se skolen og møde lærerne på Silkeborg Efterskole til Efterskolernes Aften