Efterskolernes Aften 2020

Se vores efterskole indefra. Den 8. Januar 2020 åbner vi dørene op og afholder Efterskolernes Aften fra kl. 18-21

Efterskolernes Aften 2020 er et arrangement for dig og din familie. Det er en mulighed for at møde nuværende og kommende elever, og du kan få sat ansigt på de lærere og mennesker, der er omkring vores efterskole.

Kom forbi til en aften, der byder på indsigt i vores efterskoleliv. Et efterskoleliv der er kendetegnet ved kammeratskab, fordybelse i din sport samt personlig- og faglig udvikling.

Med et år på Silkeborg Efterskole vil du opleve at blive mere selvstændig. Du lærer at stå på egne ben, hvilket ruster dig til din videre færd i livet. Har du ikke mulighed for at komme forbi på efterskolernes aften 2020, kan du altid booke en rundvisning.

Book en rundvisning
Efterskolernes Aften 2020 giver dig mulighed for at hilse på elever og lærere

Rundvisning og samtale

Efter velkomsten til Efterskolernes Aften er der rundvisning med nuværende elever. Her er der mulighed for at høre, hvad efterskoleopholdet har betydet for dem, og hvad der har gjort, at de lige netop har valgt Silkeborg Efterskole.

Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med lærere og ledere. Du har dermed rig mulighed for at stille uddybende spørgsmål omkring din situation, og hvordan det kan stemme overens med et liv på Silkeborg Efterskole.

Hvem får noget ud af at besøge os på Efterskolernes Aften?

Det gør forældre og kommende elever. I kan på nærmeste hold se, hvad der sker på en moderne og aktiv efterskole. På Efterskolernes Aften har I selvfølgelig også mulighed fo at snakke med de nuværende elever og høre, hvilke oplevelser de har haft på skolen.

Et fællestræk for alle vores elever er, at de er vilde med sport, motion og fitness. På Efterskolernes Aften kan I derfor danne jer et godt billede af, hvordan et typisk skema vil kunne se ud for en ønsket sportslinje.

Vi er mere end blot en efterskole

Blandt nogle af vores værdier er: nærvær, fællesskab og rummelighed.

Vi gør meget ud af at skabe nogle dynamiske og sociale rammer omkring dit efterskoleophold. Derfor vil du også opleve – udover faglig undervisning – at hverdagen også byder på anderledes og spændende udfordringer, som:

• Hockey-turneringer
  • Quizzer
  • FIFA-turneringer
  • Kreative aftener
  • Bordtennisturneringer
  • En tur i svømmehallen
  • Aktivitet i hallen
  • Massage
  • Filmaftener
  • Vinterbadning
  • .. Og meget mere

Hos os byder vi både bredden og eliten velkommen. Så uanset på hvilket niveau du dyrker din sport, så passer du ind hos os. På Efterskolernes Aften 2020 kan du derfor også høre nærmere om vores samarbejder vi har med bl.a Elite Silkeborg, BSV, SIF, SIF Q m.m.

Kom og besøg os på Efterskolernes Aften 8. januar 2020

Lyder det som noget for dig, og er du interesseret i at høre nærmere om Silkeborg Efterskole? Så er du meget velkommen til at komme forbi på Efterskolernes Aften den 8. januar 2020.

Dørene vil være åbne fra klokken 18-21, og alle er velkomne.

Tag dine søskende og forældre under armen og lær mere om, hvad der gør et efterskoleophold så fantastisk.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål

Er du i tvivl om Efterskolernes Aften er relevant for dig? Giv os et kald på 8682 0399.

Vi sidder klar, til at svare på dine spørgsmål. Og husk at du også altid har mulighed for at booke en rundvisning, hvor du får vist skolen og hører om både hverdagen og livet på vores efterskole.

Vi glæder os til at hilse på dig!

Skriv til os
Besøg Silkeborg Efterskole på Efterskolernes Aften 2020