Nu har du igen mulighed for at se vores efterskole indefra. Den 10. Januar 2018 åbner vi dørene og afholder Efterskolernes Aften fra kl. 18-21.

Efterskolernes Aften er et arrangement for dig og din familie. Det er en mulighed, for at møde nuværende og kommende elever, samt få sat ansigt på de lærere og mennesker, der er omkring vores efterskole. Kom forbi til en aften, der byder på indsigt i vores efterskoleliv. Et efterskoleliv der er kendetegnet ved kammeratskab, fordybelse i din sport, samt personlig- og faglig udvikling. Med et år på Silkeborg Efterskole vil du opleve at blive mere selvstændig, og stå på egne ben, hvilket ruster dig til din videre færd i livet.

Vores forstander byder velkommen på Efterskolernes Aften
Vores forstander Arne Lund vil holde et lille oplæg kl. 18.00 og derefter er der rundvisning med nuværende elever. Her er der mulighed for at høre, hvad efterskoleopholdet har betydet for dem, og hvad der har gjort, at de lige netop har valgt Silkeborg Efterskole. Efterfølgende er der også mulighed for at snakke med lærere og leder. Du har dermed rig mulighed for at stille uddybende spørgsmål omkring din situation, og hvordan det kan stemme overens med et liv på Silkeborg Efterskole.

Hvem får noget ud af at besøge os på Efterskolernes Aften?

Det gør forældre og kommende elever. I kan på nærmeste hold se, hvad der sker på en moderne og aktiv efterskole. På Efterskolernes Aften har I mulighed for at tale med lærene på skolen. I kan selvfølgelig også snakke med de nuværende elever, og høre hvilke oplevelser de har haft på skolen. Et fællestræk for alle vores elever er, at de er vilde med sport, motion og fitness. På Efterskolernes Aften kan I derfor danne jer et godt billede af, hvordan et typisk skema ville kunne se ud for en ønsket idrætslinje.

Vi er mere end blot en efterskole
Blandt nogle af vores værdier er nærvær, fællesskab og rummelighed. Vi gør meget ud af at skabe nogle dynamiske og sociale rammer omkring dit efterskoleophold. Derfor vil du også opleve – udover faglig undervisning – at hverdagen også byder på anderledes og spændende udfordringer, som hockey-turneringer, quizzer, FIFA-turneringer, kreative aftener, bordtennisturneringer, en tur i svømmehallen, aktivitet i hallen, massage, filmaftener og meget mere.

Lyder det som noget for dig, og er du interesseret i at høre nærmere om Silkeborg Efterskole, så er du velkommen til at komme forbi Efterskolernes Aften 10. januar 2018. Dørene vil være åbne fra 18-21.

Vi arrangerer Efterskolernes Aften 11. januar 2017

Tag dine søskende og forældre under armen og lær mere om, hvad der gør et efterskoleophold så fantastisk.

Efterskolernes aften åbner dørene for kommende elever

På Efterskolernes aften kan du hilse på lærere og elever