Tilmelding

Sådan tilmelder man sig

For at blive optaget på Silkeborg Efterskole, skal du indmeldes og indbetale et tilmeldingsgebyr på kr. 1.000,-
Når vi har modtaget din tilmelding og betaling, modtager du en bekræftelse fra os på mail.

Det er derudover et krav, at du enten før eller efter tilmeldingen besøger skolen på en af vores rundvisningsdage, hvor du får en rundvisning og en personlig samtale med en lærer. Dette tager ca. 1,5 time. Book en tid HER

14 måneder før skolestart beder vi jer indbetale yderligere kr. 3.000,- i tilmeldingsgebyr. Hvis der er under 14 måneder til skolestart, betales det resterende beløb senest 7 dage efter tilmelding.

Gebyret dækker tøjpakke afhængig af linje, fællesbillede, 2 studieture, Officepakke 365, Blå Bog samt Årstrøje. Gebyret tilbagebetales ikke ved framelding inden skolestart, eller ved afbrydelse inden skoleåret er omme.

Gebyret tilbagebetales ikke ved framelding inden skolestart, eller ved afbrydelse inden skoleåret er omme.

Venteliste:

Er der venteliste til den linje, du ønsker optagelse på, sender vi en bekræftelse på, at du er skrevet på ventelisten. Vi kontakter dig så snart der evt. bliver en ledig plads.

Tilmeldingsgebyret på kr. 1.000,- refunderes ikke, hvis vi kan tilbyde dig en plads inden den 1. juli det år du er skrevet op til.

Ønsker du ikke længere at stå på ventelisten, skal du kontakte skolen hurtigst muligt, hvorefter du får tilmeldingsgebyret på kr. 1.000,- refunderet.

Kontrakten, der skal “underskrives” kan også ses her

Klik her for ledige pladser, venteliste eller fuldt booket

Tilmelding skoleåret 2020/2021
Tilmelding skoleåret 2021/2022
Tilmelding skoleåret 2022/2023
Tilmelding skoleåret 2023/2024

Tilmelding skoleåret 2024/2025

Betal med følgende betalings kort