Går du og overvejer, hvor og hvordan du vil tage din 9. eller 10. klasse? Er du på udkig efter et sted med gode kammerater, inspirerende og levende undervisning, sjovt fællesskab samt fokus på sport og sundhed? Så er Silkeborg Efterskole noget for dig.

På Silkeborg Efterskole får du dit hjem sammen med 120 andre unge. Du skal bo på et værelse sammen med to søde, sjove eller måske seje værelseskammerater. Du får lækker, sund mad seks gange om dagen. Du fordyber dig i din undervisning samt din linjeidræt, og du rykker ved dine egne grænser.

Du får to fede lejrskoleoplevelser sammen med dine nye kammerater. Derudover kan du mod betaling tage med på skitur til Østrig i marts måned.

Vores køkken har fokus på sund kost og gode råvarer. Vi vil gerne vise en anden og bedre madkultur end junk-kulturen og give dig og de andre elever sund energi til en aktiv hverdag.

På Silkeborg Efterskole får du et år i nært fællesskab. Vi ser hinanden i øjnene og kommer hinanden nær.