Håndbold på Silkeborg Efterskole

Ønsker du et efterskoleophold med fokus på både fysisk, teknisk og taktisk træning?

Fold dit talent ud på håndboldlinjen!
På håndboldlinjen underviser vi for at dygtiggøre og bevidstgøre hver enkelt elev i de forskellige elementer af håndboldspillet. Indholdet indeholder både tekniske, taktiske og mentale elementer samt teori, styrketræning og anden formel fysisk træning. Der vil være fokus på en motiverende træningskultur både som individualist og som hold.
Træningen vil være alsidig og kan udover de specifikke håndboldtræningsøvelser også være en del af den fælles idrætsundervisning med alle skolens elever. Der vil blive evalueret dels på banen, men også ved individuelle spillerudviklingssamtaler.

Vi har gode samarbejdspartnere!
Hvis du brænder for håndbold og har lyst til at udfordre dit talent, så har du muligheden på Silkeborg Efterskole. Håndboldlinjen foregår i samarbejde med Silkeborg Efterskole (SES), Silkeborg-Voel KFUM og BSV College, som samarbejder om at lave bedst mulig træning for dig og linjevennerne.
Håndboldlinjen trænes i et samarbejde med læreren fra SES og en træner fra Silkeborg-Voel KFUM. Der er træning 3 gange om ugen i de almindelige skoleuger. Der vil derudover være temadage med kampe samt oplevelser og udfordringer inden for håndboldspillet.
Håndboldlinjen indeholder både træning og kampe for Silkeborg Efterskole
Når du melder dig til håndboldlinjen, så er det fordi du elsker at spille håndbold – du er vild med både træning og kampe, og derfor arrangerer vi også kampe mod andre efterskolder i løbet af dit ophold på SES.

Kontakt os!
Har du lyst til at vide mere om håndboldlinjen, så er du velkommen til at ringe til os på 8682 0399. Du kan også udfylde kontaktformularen og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Video og billeder fra træningen

Værdier for håndboldlinjen:

•     Skole og sport prioriteres højest i nævnte rækkefølge
  •     Samme motivation for fællestime, fællesaktiviteter som til sportstræning
  •     Åbenhed for nye fællesskaber
  •     Udnyt dine muligheder og kend dine begrænsninger (både psykisk og fysisk)
  •     Acceptere forskellige træningskulturer
  •     Du kan spille dig af håndboldholdet, men du kan aldrig spille dig af håndboldlinjen

Fakta om Håndboldlinjen

1. Du får træning 3 gange om ugen á 1½ time
  2. Du får optimale træningsvilkår både taktisk, fysisk og teknisk
  3. Du får individuel sparring
  4. Du får mulighed for at træne håndbold i en forening i fritiden. Vi betaler kontingentet
  5. Du træner sammen med en masse andre engagerede unge håndboldspillere

silkeborg-voel-kfum

Klik på ikonet

Spiller du håndbold på eliteplan, eller er du bidt af den særlige stemning i håndboldklubben? Der er mulighed for at spille håndbold i forskellige klubber og på forskellige niveauer om eftermiddagen/aftenen. Træneren fra Silkeborg Efterskole – Maria Vangsgaard – hjælper dig med at formidle kontakten til klubberne. Kontingentet betales af Silkeborg Efterskole.

Kontakt skolen for yderligere information på 86820399.