Efterskolernes Dag 2017

BOOK EN PERSONLIG SAMTALE FRA KL 12 – 13
LÆS OM EFTERSKOLERNES DAG PÅ FACEBOOK
Hvorfor et år på efterskole?
Som ung kan det være svært at beslutte, hvilken retning man skal gå, da mulighederne er mange, og nogle af de beslutninger man træffer i disse unge år bliver definerende for, hvad man ender med at beskæftige sig med resten af livet. Derfor er det vigtigt at blive klædt ordentlig på til sit fremtidige arbejdsliv.

Et år på efterskole er en god måde at udfordre sig selv på – både gennem undervisning og gennem nye sociale fællesskaber. Det er typisk det 9. eller 10. klassetrin, der afholdes på efterskolen, som er nogle af de ungdomsår, hvor man udvikler sig mest. Silkeborg Efterskole har fokus på undervisning, sport, sundhed og udvikling. Eleverne kan derfor vælge mellem flere linjefag med fokus på sport og bevægelse. Det kan være fodbold, håndbold, kajak, fitness og velvære , idræt eller golflinjen

Efterskolernes Dag 2016
Efterskolernes Dag 2016 med 3 nuværende elever
Fællesskab, udvikling og faglighed
Du vil opleve, at Silkeborg Efterskole er et sted, hvor du får gode kammerater, levende undervisning, samt have stor fokus på sport og sundhed. På Silkeborg Efterskole bliver hele skolen et hjem for dig og 116 andre unge mennesker. Du kommer til at bo sammen med én eller to værelseskammerater, du får lækker sund mad, og kan fordybe dig i din undervisning, samtidigt med, at du rykker dine grænser. På Silkeborg Efterskole får du det bedste fra efterskolelivet. Du lærer en masse fagligt og ikke mindst om dig selv – og finder venskaber for livet.

På Efterskolernes Dag får du et indblik i, hvordan rammerne om en efterskole er anderledes end på en traditionel grundskole uden, at vi går på kompromis med fagligheden. Fællesskab, personlig- og kreativudvikling, spændende nyt nærmiljø, samt en stærk faglig læring, som blot er nogle af de ting, som gør et år på efterskole fantastisk. På Silkeborg Efterskole er vores vision at være en skole, hvor alle trives og udvikles. Derfor er nærvær, fællesskab, faglige udfordringer, alsidighed og rummelighed en del af vores værdigrundlag.

Efterskolernes Dag 2016 med indblik i en fodboldtræning
Besøg os
Ud over Efterskolernes Dag afholder Silkeborg Efterskole også andre arrangementer, hvor du og dine forældre kan besøge os og se skolen. Vi afholder flere Åbent Hus arrangementer i løbet af året og på bestemte søndage afholder vi samlet rundvisninger. Har I ikke mulighed for at komme til Efterskolernes Dag 2017, kan I derfor altid booke en tid til en rundvisning her eller komme til Efterskolernes Aften. Besøg os, og lær mere om, hvad der gør et efterskoleophold så fantastisk.
Efterskolernes Dag på Silkeborg Efterskole
På Efterskolernes Dag får både unge, deres søskende og forældre mulighed for at se vores efterskole indefra. I får mulighed for at høre, om hverdagen på efterskolen, se værelserne, hvor eleverne bor, og resten af efterskolens faciliteter. I har også mulighed for at møde nogle af de elever, der går på Silkeborg Efterskole, og få en fornemmelse af, hvordan det er at gå på efterskolen.

Du vil også høre mere om, hvilke fag og linjer du kan vælge, og hvordan du kan kombinere dine nuværende fritidsinteresser med Silkeborg Efterskole.

Del denne side med dine venner Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn