Er Silkeborg Efterskole noget for dig? Tag dine forældre med og kom på besøg til en rundvisning, hvor vi viser dig skolen samt fortæller om hverdagen og livet som efterskoleelev her på Silkeborg Efterskole.

Udfyld nedenstående formular eller kontakt skolen på 86 82 03 99. Under ”vælg dato for rundvisning” er der forskellige muligheder. Hvis det er muligt, så vælg efterskolernes dag/-aften eller informationsaftener.

Efterskolernes Dag:

På grund af stor interesse tilbyder SES rundvisning/samtale kl. 12.00 eller 12.30. Disse tider kan bookes herunder.

Kl. 13.00 starter den ordinære Efterskolerens Dag. Skal ikke bookes. I møder bare op.

Du kan forinden tage en video-rundvisning her

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.