Sjove arrangementer

Aftenaktiviteter

Udover undervisningen byder hverdagen også på anderledes, spændende og udfordrende oplevelser. Det kan være hockey-turneringer, quizzer, fifa-turneringer, kreative aftener, bordtennisturneringer, en tur i svømmehallen, aktivitet i hallen, massage, filmaftener og meget mere…

Særlige aktiviteter

Hvert år i januar afholdes Galla, hvor vi skal i det fine tøj, ruller den røde løber ud og hygger os med gourmet-mad i en pyntet spisesal/hal, underholdning og taler og danser så selvfølgelig les lanciers.

I oktober/november har vi en efterskole-trivselsdag, i december dramauge, i foråret evt. indsamlingsdag, bedsteforældredag, i februar SuperBowl.

Derudover vil der være foredrag o.l. over hele året.

Dramauge

Ugen op til jul laver vi alle et stort fælles dramaprojekt. Vi udfolder vores kreative talenter og opfører et skuespil for familie. Alle elever har en opgave i projektet, det kan være skuespiller, danser, tekniker, sminkør, journalist eller catering.

Weekender

På Silkeborg Efterskole kan du blive i weekenden og opleve fællesskab, hygge og spændende aktiviteter med dine kammerater. Der bliver udbudt forskellige aktiveteter; sport og aktiviteter i hallen, filmaftener, tur i DGI-huset i Herning, kreative projekter og meget mere. En gang om året afholder vi en weekend, som er planlagt særligt for piger og en weekend særligt for drenge. Derudover inviteres søskende til at komme på besøg en fredag/lørdag.

Book en rundvisning