Seneste nyt fra Silkeborg Efterskole

Ny Elevdag

30 graders varme og masser af spændte og forventningsfulde elever 2018-19 og forældre havde en god dag på SES. Det tegner godt.

Af |2. juni 2018|

Vindere af adventurerace

Der var 1. plads til både elever og lærere. Godt gennemført af alle

Af |29. maj 2018|

Life-Skills udstilling og besøg af forældre m.fl.

Eleverne udstillede i grupper det, de havde ønsket at arbejde med. Forskellig mad, madspild, sundhed, matchfixing, førstehjælp, ansigtsudtryk, døden, sportsskader og mmm

Af |26. april 2018|

Skitur Østrig

Fantastisk tur til Nassfeld i Østrig med masser af god sne og godt vejr. Sol alle dage. Turen 2019 går samme sted hen.

Af |29. marts 2018|

Bedsteforældredag og sponsorløb

SES-eleverne løb sig til ca. 75.000 kr.

Af |16. marts 2018|

Håndboldstævne på SES

Vi fik besøg af 4 andre efterskoler, så hele dagen (8.30 – 17.00) gik for håndboldlinjen. Gode kampe og seværdigt håndbold.

Af |15. marts 2018|

Ny håndboldlinje-lærer – Jesper Johnsen

Efter jul starter Jesper Johnsen som lærer på håndboldlinjen.
Jesper en kæmpe kapacitet, som for øjeblikket træner Danmarks bedste U 14 drengehold i ØBG, Silkeborg.
Han er læreruddannet (dansk, matematik, biologi og idræt på linje), og har desuden en diplomuddannelse fra Institut for Idræt.
Han har efterskoleerfaring og højskoleerfaring.
Det er et stort privilegium for skolen at dette kan lade sig gøre.

Af |21. december 2017|

Anders Dahl har skrevet 3-årig kontrakt med SIF

Dynamisk spiller med talent

Anders Dahl har tirsdag skrevet under på en tre-årig kontrakt med Silkeborg IF. Dermed kan den blot 15-årige midtbanespiller fortsætte sin gode udvikling i SIF, som har stået på siden skiftet fra Ringkøbing IF i sommers.

– Anders er en dynamisk spiller med stor arbejdsradius, som med sit talent og personlighed hurtigt har tilpasset sig vort miljø og spillestil. De seneste måneder har Anders sammen med Jesper Mikkelsen været gennem et forløb i sin udviklingsplan, hvor der er […]

Af |20. december 2017|

Julerengøring 15. dec.

Af |18. december 2017|