Seneste nyt fra Silkeborg Efterskole

SES-elev Mie fik flot sølvmedalje (U21) i bordtennis

Mie Salhauge spillede sig i weekenden til en flot sølvmedalje blandt top 12 juniorer U21. Stort tillykke!!!

Af |28. januar 2020|

Galla på SES

Hele dagen blev brugt til forberedelser og lanciers træning. God mad, underholdning og lanciers gjorde det til en rigig hyggelig aften.

Af |24. januar 2020|

“Regnar Lodbrog” blev opført med efterfølgende julestue

Eleverne havde brugt hele ugen på at få stykket på plads. Godt arbejde, som mundede ud i et flot forestilling.
Efterfølgende var der julestue med sang, gløgg og julehistorie.

Af |20. december 2019|

Daniel Rye holdt foredrag

Daniel Rye holdt et rigtig spændende 2,5 timers foredrag om sine 13 måneder som fange i Syrien.ejde med

Foredraget blev afholdt på SES i samarbejde med Kornmod Realskole og Th. Langs Skole (9. – 10. kl.)

Af |9. december 2019|

Terminsprøve i gang

Terminsprøver for både 9. og 10 kl. falder tidligt i år af forskellige årsager. Her er 10. kl. i gang med dansk

Af |4. november 2019|

SES-elever som flygtninge

SES-elever blev “overfaldet” af fremmede soldater midt i middagspausen og beordret under bordet. Denne situation brød de sig ikke om og måtte flygte. Spændende, hvornår vi ser dem igen.

Af |31. oktober 2019|

Lejrskole i bjergene i Tjekkiet

126 glade elever havde en fantastisk tur med fede aktiviteter i de tjekkiske Krkonose-bjerge tæt på den polske grænse. Vandretur til Snetzka (Tjekkiets højeste punkt) ses her under opstigning.

Af |22. oktober 2019|

Vinder af liga 1 – håndbold drenge

Det blev Skanderborg 10. kl. center, der vandt liga 1. Tillykke til dem

Af |9. april 2019|

Bedsteforældredag/sponsorløb

Bedsteforældrene var inviteret til at besøge SES og se eleverne løbe penge ind til et fodboldprojekt i Zimbabwe. De fleste af bedsteforældrene var også sponsorer. Der blev samlet over 50.000, – kr ind.

Af |15. marts 2019|

SES- drenge vandt ØM i håndbold

…og er dermed klar til DM. Tillykke drenge

Af |20. februar 2019|