Fodbold efterskole

Fodbold på Silkeborg Efterskole

Brænder du for fodbold, og vil du udfordre dit fodboldtalent?

Indhold på efterskolens fodboldlinje

Vi har en målrettet træningskultur på efterskolen, hvor der undervises i indhold fra Silkeborg IF’s træningsmanual, som indebærer udvikling inden for de klassiske hovedområder teknik, fysik og taktik i en målrettet træningskultur. Der er fokus på områder som pasningsspil, possession og presspil. Vi træner 3 gange om ugen á 1½ time.

Fold dit talent ud på fodboldlinjen!

Fodboldlinjen foregår i samarbejde med Silkeborg IF og Silkeborg Fodbold College. Fodboldlinjen trænes i et samarbejde med cheftræneren for SIF’s U17 1. hold og cheftræneren på Silkeborg Efterskole.

Der er træning på skolen 3 gange ugentligt på både almindelige græsbaner og kunstgræs. De dygtigste spillere gives mulighed for at indgå i træning på Silkeborg Fodbold College. I vinterperioden kan træningen indeholde perioder med fælles idrætsundervisning med alle efterskolens øvrige elever eller med indendørs fodbold.

Kampe for Silkeborg Efterskole
Hvis du spiller fodbold på efterskolen, kan du både komme til at træne og spille kamp. Vi træner for at blive gode, og derfor deltager vi i efterskolernes fodbold-turnering for at vinde.

Se “Efterskole uddanner landsholdspillere

Værdier for fodboldlinjen

•     Skole og sport prioriteres højest i nævnte rækkefølge
  •     Samme motivation for fællestime, fællesaktiviteter som til sportstræning
  •     Åbenhed for nye fællesskaber
  •     Udnyt dine muligheder og kend dine begrænsninger (både psykisk og fysisk)
  •     Acceptere forskellige træningskulturer
  •     Du kan spille dig af fodboldholdet, men du kan aldrig spille dig af fodboldlinjen
Book en rundvisning

Mød lærerne på linjen ..

Mads Steen

Brian Andersen

Oliver Rosengren
Fodboldlinjen på SES er en gennemført linje på alle punkter. Både med samarbejdet med SIF og de gode faciliteter. Det, jeg elskede på fodboldlinjen, var, at der var plads til alle, uanset hvilket niveau man er på. Det var trænerne samt eleverne gode til at have forståelse for. På fodboldlinjen er der også plads til grin og hygge, men selvfølgelig også en god og seriøs træning.
Emil Ritter Madsen, tidligere elev

Fakta om Fodboldlinjen

1. Du får træning 3 gange om ugen á 1½ time
  2. Du får optimale træningsvilkår både taktisk, fysisk og teknisk
  3. Du får individuel sparring
  4. Du får mulighed for at træne fodbold i en forening i fritiden. Vi betaler kontingent
  5. Du træner sammen med en masse andre engagerede unge fodboldspillere

s-i-f

klik på ikonet

ac-silkeborg

Klik på ikonet

Spiller du fodbold på eliteplan, eller er du bidt af den særlige stemning i fodboldklubben? Der er mulighed for at spille fodbold i forskellige klubber og på forskellige niveauer om eftermiddagen. Træneren fra Silkeborg Efterskole Mads hjælper dig med at formidle kontakten til klubberne. Kontingentet betales af Silkeborg Efterskole.

Kontakt skolen for yderligere information på tlf: 86820399.