Vi er en boglig efterskole, hvor vi ikke går på kompromis med fagligheden til trods for, at hverdagen er fyldt med aktiviteter, hvor fællesskabet og sport er i centrum.

Undervisningen er en central del af hverdagen, når du vælger at tage et år på en boglig efterskole som vores. Vi råder over et team af kvalificerede og engagerede lærere, der alle leverer undervisning på et højt fagligt niveau på en måde, der styrker indlæringen.

I 9. klasse får du på Silkeborg Efterskole undervisning, der peger frem mod livet og mod 9. klasse-prøven (FP9). Vi lever op til Undervisningsministeriets ”Fælles mål”.

På Silkeborg Efterskole bliver du undervist i dansk, matematik, engelsk, tysk, fysik/kemi, geografi, biologi, historie, samfundsfag, kristendom og linjefag.

9. klasse er vigtig, og vi tager undervisningen og dig alvorlig. Når du går i 9. klasse er det ved at være sidste udkald for at beslutte din fremtidige retning, hvis du ønsker at gå direkte i gang med din ungdomsuddannelse efter skolen.

Bliver du en del af vores univers på efterskolen, ønsker vi du kender, og vil være en del af vores værdier på Silkeborg Efterskole. Overordnet ønsker vi én skole, hvor alle trives og udvikles gennem:

Nærvær, hvor alle interesserer sig for alle
Fællesskab, hvor der er mere ”vi” end ”jeg”
Faglige udfordringer i alle skolens fag
Alsidighed – kulturel rigdom
Rummelighed og en god tone overalt på skolen

efterskole 9. klasse