Seneste nyt fra Silkeborg Efterskole

Oliver Hundebøll (SES elev 2015/16) europamester i golf

Midt i juli bød på en stor triumf for det danske drengelandshold, der vandt europamesterskaberne i golf, som blev afviklet på La Manga i Spanien.

Efter en finalesejr på 4-3 over de spanske værter kan Danmark for tredje gang kalde sig europamestre for drenge.

Af |22. juli 2017|

CAMP 26. – 30. juni

100 elever fra hele landet (7. – 8. kl.) havde en lære- og oplevelsesrig CAMP på SES med forskellige sportsdiscipliner og masser af efterskoleliv/-aktiviteter.

Af |3. juli 2017|

Outrougen i gang

Masser af sjove aktiviteter på kryds og tværs af elevflokken. Fedt vejr til netop disse aktiviteter.

Af |19. juni 2017|

TV2 Østjylland på besøg hos kajaklinjen

På dette link kan du se indslaget

Af |23. maj 2017|

Andreas Knappe har skrevet kontrakt med Atlanta Falcons (NFL)

Den første dansker siden Morten Andersen har skrevet kontrakt med en klub i NFL.

25-årige Andreas Knappe fra Silkeborg har skrevet under på en kontrakt med Atlanta Falcons og bliver altså den første dansker til at skrive kontrakt med en NFL-klub siden Morten Andersen.

Af |30. april 2017|

Jens Dolberg debut på BSV

Jens, der var elev på SES 2015/16, fik debut på BSV ligaholdet og scorede mod Mors-Thy

Af |23. april 2017|

Vild – naturen ind i køkkenet

Tidligere køkkenchef på SES har udgivet den meget inspirerende bog “Vild – naturen ind i køkkenet”

Af |10. april 2017|

OL-dag – indsamling til parasport

SES-eleverne samlede godt 27.500 kr ind til Dansk Handicap Idræt og Parasport. Eleverne havde selv været ude at samle sponsorer, så der blev givet et beløb pr omgang.

Af |10. april 2017|

Magnus Mattson (SES-elev 2015/16) på U-18 landsholdet i fodbold

MATTSSON FÅR LANDSHOLDSDEBUT I U18-REMIS MOD ITALIEN
Det unge SIF-talent, Magnus Mattsson, fik i dag sin uofficielle debut på det danske U18-landshold, da han blev skiftet ind med 15 minutter igen af testkampen mod Italien.
Der har været rigeligt at smile af for Silkeborg IFs U19-profil, Magnus Mattsson, på det seneste, og i dag var ingen undtagelse. Den unge offensivspiller fik således sin debut for det danske U18-landshold, som i en spændende og målrig kamp mod Italien spillede 4-4 mod det blåblusede […]

Af |8. marts 2017|

Tidligere SES-elever Sammy Skytte og Gustav Dahl udtaget til U20-landsholdet

Sammy Skytte og Gustav Dahl er blevet udtaget til det danske U20-landshold, som i slutningen af marts tørner sammen med Tjekkiet og Rumænien i to testkampe.

Af |8. marts 2017|