Seneste nyt fra Silkeborg Efterskole

SES med til 25 års jubilæun

SES blev inviteret til at spille funballz til Kunstcenter Silkeborg Bads 25 års jubilæum for stiftelsen.

Af |18. september 2017|

Tjekkiettur med alle 120 SES elever :-)

SES havde en rigtig god tur til Spindelruv Mlyn i Tjekkiet med mange forskellige aktiviteter i bjergene, så som klatring, rapelling, løbehjul og tricycle ned af skipisterne, ridning, mountainbike og til sidst forbi Prag i 22 gr. varme. Skønt.

Af |11. september 2017|

Magnus Mattsson debut på Superligaholdet

I anden halvleg mod Hobro 25/8 fik de næsten 5000 tilskuere endnu en egenudviklet spiller at se i SIF, da (tidlligere SES-elev 2015/16) 18-årige Magnus Mattsson blev skiftet ind. Han viste gåpåmod og tegn på, at han er en spiller, man kan få meget mere at se til i fremtiden. Tillykke med debuten fra SES

Af |27. august 2017|

Jeppe Okkels banens spiller ved stadionåbning

Jeppe Okkels – SES-elev 2015/16 – blev udnævnt til banens spiller i åbningskampen i Silkeborgs første kamp på det nye stadion mod AGF. Silkeborg vand 2-1. Ikke mindst pga Okkels

Af |4. august 2017|

Oliver Hundebøll (SES elev 2015/16) europamester i golf

Midt i juli bød på en stor triumf for det danske drengelandshold, der vandt europamesterskaberne i golf, som blev afviklet på La Manga i Spanien.

Efter en finalesejr på 4-3 over de spanske værter kan Danmark for tredje gang kalde sig europamestre for drenge.

Af |22. juli 2017|

CAMP 26. – 30. juni

100 elever fra hele landet (7. – 8. kl.) havde en lære- og oplevelsesrig CAMP på SES med forskellige sportsdiscipliner og masser af efterskoleliv/-aktiviteter.

Af |3. juli 2017|

Outrougen i gang

Masser af sjove aktiviteter på kryds og tværs af elevflokken. Fedt vejr til netop disse aktiviteter.

Af |19. juni 2017|

TV2 Østjylland på besøg hos kajaklinjen

På dette link kan du se indslaget

Af |23. maj 2017|

Andreas Knappe har skrevet kontrakt med Atlanta Falcons (NFL)

Den første dansker siden Morten Andersen har skrevet kontrakt med en klub i NFL.

25-årige Andreas Knappe fra Silkeborg har skrevet under på en kontrakt med Atlanta Falcons og bliver altså den første dansker til at skrive kontrakt med en NFL-klub siden Morten Andersen.

Af |30. april 2017|

Jens Dolberg debut på BSV

Jens, der var elev på SES 2015/16, fik debut på BSV ligaholdet og scorede mod Mors-Thy

Af |23. april 2017|