Idrætslinien på Silkeborg Efterskole

Er du vild med sport så læs videre!

På Silkeborg Efterskole dyrker vi en masse sport, og vi har selvfølgelig også en idrætslinje. På idrætslinjen kan du kombinere træning i din yndlingssport med en række andre idrætsgrene.

Fold dit talent ud på idrætslinjen og i fritiden!

Det kan være, at du allerede nu dyrker en bestemt idrætsgren på motions- eller eliteplan, og på efterskolen vil vi støtte op om din træning gennem samarbejde med nogle af landets bedste sportsklubber. Vi betaler dit kontingent og har samtidig frigjort plads på skoleskemaet til din træning.

Det kan du opleve på idrætslinjen!
Uanset om du spiller bordtennis, går til boksning, svømmer på eliteplan eller dyrker en helt anden sport, så vil vi støtte op. Vi har gode faciliteter; men endnu vigtigere, så har vi en masse andre unge mennesker på Silkeborg Efterskole, som også er vilde med sport. Vi har på linjen fokus på teoretiske tilgange til din træning, og drager samtidig nytte af praktiske erfaringer. Vi fordyber os i idrætslige elementer, og vi afprøver mange forskellige idrætsgrene. Så har du lyst til at udfordre dig selv inden for mange forskellige idrætsgrene, få smil på læben og sved på panden, så er Silkeborg Efterskoles idrætslinje noget for dig!
Undervisningen er varieret med fokus på fair-play, teknikker, rummelighed og udfordring af egne grænser, alt imens du har det sjovt og nyder fællesskabet og alsidigheden på linjen.

Idrætsgrene!

Flagfootball, parkour, hockey-sportsmanager, boksning, løb, bordtennis, aerobic, svømning, cykelløb, gymnastik, kamp-i-skoven, MTB-i-skoven, beachvolley, cricket, softball, leg, fitness, dans, basketball, softtennis, atletik, badminton, cirkeltræning er nogle af de idrætsgrene, du kan møde på linjen.

Har du, eller dine forældre, spørgsmål til om Idrætslinjen på Silkeborg efterskole kan være det rigtige for dig, så hjælper vi gerne med råd og vejledning. I kan ringe til os på 8682 0399. I er også velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Video og billeder fra Idrætslinjen

Værdier for idrætslinjen:

 •     Skole og sport prioriteres højest i nævnte rækkefølge
 •     Samme motivation for fællestime og fællesaktiviteter som til træning
 •     Åbenhed for nye fællesskaber
 •     Udnyt dine muligheder og kend dine begrænsninger (både psykisk og fysisk)
 •     Acceptere forskellige træningskulturer

Fakta om idrætslinjen

 1. Du får træning 3 gange om ugen á 1½ time
 2. Du får optimale træningsvilkår
 3. Du har idræt sammen med en masse andre engagerede unge
 4. Du får indblik i mange forskellige idrætsgrene
 5. Kombiner træning i din yndlingssport med et udfordrende år på den alsidige idrætslinje.

 1. Vi er fysisk og mentalt klar
 2. Vi lærer noget
 3. Vi gør, hvad vi kan
 4. Vi har det sjovt
 5. Vi fylder i fællesskabets tønde
 6. Vi kommer til at svede
 7. Vi slutter fælles

Kontakt skolen for yderligere information på 86820399.
Del denne side med dine venner Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedIn