Golf på Silkeborg Efterskole

Fold dit talent ud på golflinjen

Der er indledt et fantastisk samarbejde mellem Silkeborg Efterskole, Silkeborg-Ry Golfklub (srgolf) og Golfklinikken.
Dette kommer til at betyde, at det i praksis er muligt i Silkeborg at tilbyde et efterskoleophold, der kombinerer de traditionelle efterskoleværdier med muligheden for at udvikle sig inden for golf.

Specielt for golflinjen er, at både spillerens, klubbens og DGUs trænere kan tilrettelægge træningen for den enkelte, samtidig med at det er muligt at benytte srgolf’s unikke faciliteter samt Golfklinikkens enestående ekspertise.

Struktur:

Der findes 2 hold: Silkeborg Ry Golf Team og Junior Basis

Silkeborg Ry Golf Team – kræver et handicap på under 25

Ekstra betaling for elitetræning på 750, – om måneden, hvoraf skolen dækker halvdelen.

Træning:

Mandag kl. 16.30 – 18.30

Tirsdag kl. 18.00 – 20.00

Onsdag kl. 16.30 – 18.30

Torsdag kl. 8.00 – 9.30 samt kl. 16.00 – 21.00 (banetræning)

Oktober til februar:

Silkeborg Ry Golf Team

2 månedlige træninger á 2 timers varighed

Desuden fysisk træning hver mandag/onsdag i tidsrummet kl. 18.00 – 19.00 samt træning ved Elite Silkeborg torsdag kl. 8.00 – 9.30

Junior Basis – Kræver ikke særlige forudsætninger

Inkl. i medlemsskab (betales af Silkeborg Efterskole)

Træning:

Tirsdag kl. 17.30 – 18.30

Torsdag kl. 16.00 – 19.30 samt kl. 16.00 – 20.00 (banetræning)

Ud over de faste træninger kan eleverne benytte banen som ordinære medlemmer. Skolen betaler kontingentet.

Junior Basis:

Følger undervisningen på en af Silkeborg Efterskoles andre linjer hele året.

I praksis er efterskoletilbudet bygget op som et helt almindeligt efterskoleophold med det sammenhold og den kultur, der er kendetegnende for Silkeborg Efterskole.

Konceptet indeholder derudover en helt unik mulighed for at indgå i klubbens og eliteSilkeborgs talentudviklingsprogram-mer.

Det betyder, at du på golflinjen som elite og golf-elev kan opnå eS (eliteSilkeborg)-godkendelse – enten som top- eller plantalent, hvilket gør, at du kan benytte eS-faciliteterne, samt gøre brug af øvrige ressourcer som fysisk træner, diætist og fysioterapeut.

Efterskole Golflinje
Har du spørgsmål?
Har du lyst til at vide mere om golflinjen, så er du velkommen til at ringe til os på 8682 0399. Du kan også udfylde kontaktformularen og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Værdier for golflinjen:

•     Skole og sport prioriteres højest i nævnte rækkefølge
  •     Samme motivation for fællestime, fællesaktiviteter som til træning
  •     Åbenhed for nye fællesskaber
  •     Udnyt dine muligheder og kend dine begrænsninger (både psykisk og fysisk)

Fakta om Golflinjen

1. Du har mulighed for at dyrke din yndlingssport samtidig med et oplevelsesrigt efterskoleår
  2. Du får træning 3 gange om ugen á 1½ time i undervisningstiden samt mulighed for morgen- eftermiddag og aftentræning.
  3. Du får optimale træningsvilkår
  4. Du dyrker golf sammen med andre engagerede unge

Vi betaler dit medlemskab i Silkeborg Ry Golfklub.
Kontakt Silkeborg Efterskole for yderligere information på 86820399